IT-ZZPOpdrachtgeversFreelancers

Onze kernwaarden

De kernwaarden van IT-ZZP vormen het ‘DNA’ van onze organisatie. Zij geven onze organisatie richting en zijn de basis van onze werkwijze.


Ondernemend:

IT ZZP is een jonge en dynamische organisatie die wordt gekenmerkt door ondernemerschap. Wij zijn gedreven om onze organisatie voortdurend te verbeteren. Wij streven dan ook ambitieuze doelstellingen na. Wij laten ons niet zomaar uit het veld slaan door obstakels. Voor ons betekent ondernemerschap ook goed werk leveren en daardoor lange termijnrelaties opbouwen.


Betrokken:

IT ZZP is een organisatie met een informele cultuur. Bij ons staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk laagdrempelig te zijn zodat je snel op je gemak bent. Wij werken op basis van gelijkwaardigheid. Wederzijds respect en goede communicatie spreekt voor ons dan ook voor zich.


Verbinden:

Een van de uitgangspunten van IT ZZP is dat wij willen verbinden. Het gaat dan om het verbinden op uiteenlopende niveaus. Het verbinden van mensen, organisaties of netwerken. Wij willen graag verbondenheid met onze freelancers en opdrachtgevers. Dit betekent dat wij ons echt inleven en gaan voor lange termijn relaties.


Continuïteit:

IT ZZP vindt het belangrijk om vandaag en in de toekomst aanwezig te zijn.
Dit is de reden dat wij ook vooruit willen denken. Wij zijn voortdurend bezig onze diensten verder te optimaliseren. Wij gaan een hechte samenwerking aan met onze freelancers en opdrachtgevers. Dit op basis van gelijkwaardigheid. Op deze manier bouwen wij aan betrouwbare en respectvolle lange termijn relaties.


Creativiteit:

Weten waar je het over hebt is belangrijk. Zeker in een markt waar de ontwikkelingen zich in hoog tempo opvolgen. Naast deskundigheid hechten wij veel waarde aan vernieuwend te zijn. Wij willen”out of the box” denken. Vernieuwend in het vinden van passende oplossingen. Uitdagingen gaan wij zeker niet uit de weg. Door via een andere invalshoek naar zaken te kijken kom je vaak tot nieuwe inzichten en/of oplossingen.

 

 

Recente opdrachten


Bekijk alle opdrachten

 
LinkedIN Twitter Webdesign Freelance